FOTO by CCC

Moda

CCC gležnjače u boji koja nikada ne izlazi iz stila

Mia Vodopija 11. listopada 2021.

Odaberite vaš par još danas…

U ovom listopadskom jesenskom vremenu možemo uživati u hladnijim temperaturama, ali i hladnim jutrima popraćenih kišom. Ako ste pluviofil, odnosno osoba koja voli kišu i sivilo, ovo je vaše vrijeme!

Hodanje (ili skakanje) po lokvama, promatranje kiše kako pada ili uživancija bez kišobrana zvuče kao ispunjenje dječjih snova. Iako bismo se rado povezali s djetetom u sebi, moramo se na trenutak uozbiljiti i razmisliti u čemu ćemo ići na posao.

Ovo nije vrijeme za tenisice niti za balerinke – doba čizama i gležnjača je napokon tu! Što odabrati, gdje otići i kupiti…pitanja je mnogo, odgovora je još više. Mi smo vam odlučili olakšati potragu za novim gležnjačama i zaviriti u CCC web shop.

Poljski brend CCC mnogima je omiljen zbog svog širokog izbora, ali i prihvatljivog cjenovnog ranga. Koje god gležnjače da odabrali, vjerojatno neće pogriješiti – udobne su i dobro izgledaju. U moru smeđih, krem, sivih, zagasitih i bordo gležnjača, pogled nam je pao na one crne.

U galeriji ispod možete checkirati naše odabire CCC crnih gležnjača.

Prvo na što mnogi od nas pomisle kada se spomene crna boja jest žalost za nekim tko je umro. To tumačenje međutim ne vrijedi sve kulture. U Starom Egiptu crna boja je označavala plodnost. U kineskoj i japanskoj kulturi, crno se vezuje za spiritualni razvoj, djetinjstvo, rast pa čak i ženstvenost. Na nekim zastavama afričkih zemalja crna boja predstavlja simbol naroda.

Crna boja se također veže uz eleganciju i uz sofisticiranost. Izaberite svoje nove gležnjače u chic boji koja paše na apsolutno sve!