FOTO by CCC

Moda

CCC cipele obasute cvijećem – jer svakome treba još jedan par!

Viktoria Mikulić 22. travnja 2022.

Salonke, wedgesice ili sandale na blok petu, koje su vaš favorit?

Iako osmijeh nema konkurencije, kada govorimo o materijalnim stvarima, ništa ne doprinosi privlačnosti žene više od savršenih cipela. Iako se trendovi mijenjaju svake sezone, dobro ih je prilagoditi svom osobnom stilu i odabrati nešto prema svom ukusu i karakteru.

DeeZee je brend koji unutar svog asortimana ima žensku odjeću, obuću i dodatke za svaku priliku. To je mjesto puno modne inspiracije. Najnovija kolekcija nudi obuću za moderne i samouvjerene žene, inspiriranu najnovijim trendovima. U CCC trgovinama možete pronaći mnoštvo noviteta s potpisom ovog modnog brenda.

Kada zavirimo u CCC trgovinu, jednostavno je nemoguće završiti s potragom za nekoliko minuta.

Svaki put ‘skrolamo’ barem pola sata jer je njihova ponuda toliko posebna da joj je teško odoljeti. Za proljeće 2022. želimo se stopiti s cvijećem i blistati baš poput krajolika koji nas okružuje, a u tome će nam najbolje modne suputnice biti DeeZee cipele. Pronašli smo tri različita modela s cvjetnim uzorkom – salonke, wedgesice i sandale na punu petu koje vidimo uz mnoštvo proljetnih lookova.

Ako još niste pronašli inspiraciju za savršen spring outfit, naš savjet je ove cipele pomiješati s bijelim hlačama i ružičastim T-shirtom ili bluzom.

Sve oči bit će uprte u vaša stopala pa ako kupujete otvorene sandale, onda se svakako počastite pedikurom ili nalakirajte nokte nekom odvažnom bojom kako bi sve bilo tip top.