FOTO by CCC

Moda

CCC atraktivan model čizmi iznad koljena u tri najzastupljenije boje!

Krešimir Šustić 25. studenoga 2020.

Zimski favorit koji svaka fashionistica mora posjedovati u svojoj privatnoj kolekciji

Znamo da svako godišnje doba ima svoje posebne čari u kojima možemo uživati, te da nam donosi trendi stvarčice iz modnog svijeta u naše garderobe.

Dok proljeće i ljeto obiluju lepršavim, laganim i prozračnim haljinama, jesen i zima svoje favorite kriju u pletenim komadima, ali i u neodoljivim modelima iz svijeta obuće.

Trenutno ne postoji izlog u gradu u kojem nije izložen barem po jedan atraktivan primjerak popularnih gležnjača ili upečatljivih i bezvremenskih visokih čizmi.

Povedeni time, bacili smo se u potragu za izdanjem koje će u narednim mjesecima naše modne kombinacije činiti bogatijima i stavljati ih u centar pažnje.

Trgovina CCC u svoju ponudu je uvrstila atraktivan model čizmi iznad koljena u tri najzastupljenije boje, koje možemo s lakoćom kombinirati uz ostale aktualne tonove.

Crne, sive i camel ljepotice, napravljene su od brušene kože, a krasi ih udobna blok peta koja nam omogućuje da provedemo cijeli dan u njima bez da osjećamo teret.

Kako bi izgledali što bolje, predlažemo da ih kombinirate uz neodoljive pletene haljine, mini suknje ili traperice uz koje će definitivno izdužiti noge i učiniti da izgledaju tanje.

Svoj primjerak ovog zanosnog modela možete nabaviti već danas po odličnoj cijeni od 349,00 kn u najbližoj poslovnici ili online kupovinom klikom na LINK.