FOTO by Instagram @catrice.cosmetics

Ljepota

Catrice ljetni ruževi – elegancija na vašim usnama

Mia Vodopija 26. svibnja 2021.

Bez obzira na cijenu vaših ruževa, uvijek je važno poduzeti dodatne korake kako biste usne učinili sočnima kada nosite ruž.

Besprijekoran izgled ruža može vam dati veliku dozu samopouzdanja, ali baš ništa ne ubija taj vibe poput suhih i ispucalih usana koje se pojave nakon nekoliko sati nošenja ruža.

Ipak, može se naučiti kako spriječiti da ruž ne isuši usne. Ponavljajte za mnom: neću živjeti u strahu da će me ruž izdati.

Ako ste odvojili vrijeme da savršeno nanesete svoj omiljeni ruž i da ga furate kao prava dama, vjerojatno ne želite da se vaše remek-djelo brzo osuši ili da vam ode s usana. Neovisno o tome uživate li u lijepoj večeri ili plešete na plesnom podiju, ne želite biti preokupirani postojanošću vaše šminke.

Boja ruža na usnama može prilično brzo prijeći od glam do blam, stoga je zadržavanje mekanosti i vlažnosti usana bitna komponenta dobrog lipstick looka. Nažalost, ni najfiniji ruževi neće moći trajati dugo ako općenito ne brinete za usne.

Bez obzira na to koliko se razmazite ili uštedite na svom izgledu, bez obzira na cijenu vaših ruževa, uvijek je važno poduzeti dodatne korake kako biste usne učinili sočnima kada nosite ruž.

Ruževi imaju tendenciju smjestiti se na suha mjesta na vašim usnama i tako im zadati još više problema. Pružite usnama dobar, ali nježan piling prije nanošenja ruža, čak i ako vaše usne već izgledaju glatko – ne možemo uvijek vidjeti kako se mrtva koža gomila na površini usana.

Kada je u pitanju postojanost ruža na usnama, najbolja taktika je prevencija suhoće. Prije nanošenja ruža pobrinite se da vaše usne imaju vlažnu podlogu kako bi im pružili priliku za borbu protiv suhoće. Da biste osigurali da vam ruž ne krvari, pustite da se hidratantni balzam za usne potpuno upije prije nego što stavite ruž.

Da bi vaše usne bile vlažne tijekom dana (ili noći), ponesite balzam za usne (po mogućnosti nemasni) sa sobom. Zdrave i mekane usne su najbolja investicija.

Upravo zato možete ovo ljeto uživati u prekrasnim Catrice ruževima za usne – kremasti, mekani i postojani, ovi Catrice ruževi će vas oduševiti.

Ako želite ovog ljeta imati eleganciju na usnama, s Catrice ruževima nećete pogriješiti.