FOTO by Instagram @heartiesteamjack

Film

Catering Christmas božićni film trenutno je u TOP 3 najgledanijih na Netflixu!

Daria Lovrić 06. prosinca 2023.

Jeste li ga pogledali?

Iako volimo gledati kvalitetne filmove koji nas tjeraju na razmišljanje, ponekad je sve što nam je potrebno je isključiti se i uživati u nekoj laganoj i optimističnoj radnji.

Ljubav prema božićnim filmovima može se pripisati različitim faktorima, od emotivnih do društvenih i naprosto ih obožavamo. Oni nas uvode u blagdansko raspoloženje i opuštaju.

Božićni se filmovi najčešće fokusiraju na teme poput ljubavi, obitelji, radosti i darivanja i imaju sposobnost da dirnu u emocije gledatelja. Božić je vrijeme kada mnogi ljudi traže toplinu i povezanost s drugima, a božićni filmovi često pružaju emocionalnu povezanost s likovima i njihovim pričama.

Na Netflixu smo pronašli zanimljiv božićni film koji se očito svidio i gledateljima s obzirom na to da je trenutno treći najgledaniji. Riječ je o filmu “Catering Christmas”.

Lik Molly Frost koju glumi ugostiteljicu usponu koja dobije priliku organizirati catering za bogatu obitelj. Molly, vlasnica Molly’s Menu Magic iskoristila je priliku ugostiti božićnu gala večeru koju su organizirali Harrisonovi, dobrostojeća obitelj filantropa i poduzetnika. To znači da morate ispuniti sve zahtjeve nevjerojatno izbirljive žene, Jean Harrison, perfekcionističke direktorice poznate Zaklade Harrison.

Stvari se zakompliciraju kada se Molly zaljubi u njezinog nećaka, Carsona, 30-godišnjeg, putopisnog fotografa koji nema želju preuzeti temelje obitelji, sve dok mu teta ne dodijeli zadatak da se pobrine da spremljena večera prođe savršeno.

Napraviti dobar blagdanski film nije lako. Oni moraju biti predvidljivi, ali ne i dosadni, iskreni, ali ne i bezobrazni. To je izazov, a čini se da Catering Christmas zadovoljava kriterije. Prema kritičarima film je dobro napravljen i izvedbe imaju svoju čar.

Mi ga još uvijek nismo pogledali, međutim idući na našoj listi! U nastavku pogledajte trailer: