FOTO by Next

Dekor

Čaše za vino s detaljem srca za tebe i tvoju bestie!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2024.

Iz njih će ispijanje vina biti još slađe!

Kada pomislimo na ljeto, prvo što nam padne na um je godišnji odmor, more i plaža. Uz to, tu su i bezbrižne ljetne večeri provedene na terasi u najboljem društvu, uz kartanje ili igranje društvenih igara. Također, u mislima nam je i čaša vina u kojoj guštamo.

Najvažnije od svega je imati dovoljno slobodnog vremena za uživanje u spomenutim stvarima. Ipak, ako obraćate pažnju na detalje, još su neke stvari ključne kako biste se u potpunosti opustili.

Muzika je broj 1 jer nas ista uistinu odmiče od užurbane svakodnevice i poručuje nam da se prepustimo trenutku. Ako ste osoba kojoj su važni detalji i koja se zaista osjeća bolje ako pije kavu iz neke posebne šalice, onda smo sigurni da će vam čaše koje smo pronašli za ljetne dane prirasti srcu.

Ove čaše prvenstveno su namijenjene za vino jer je riječ o tipičnoj čaši na stalku koja je rezervirana za pijuckanje bijelog, crvenog vina ili rosea.

Ono što ovaj ljupki dekor čini jedinstvenim je maleno ružičasto srce koje se nalazi na stalku. Osim što uz ovaj ljupki set od 2 čaše za vino možete proslaviti ljubav, idealne su i za pijuckanje rosea s najboljim prijateljicama. Izrađene s preciznošću i pažnjom, ove čaše dodaju dašak romantike vašem doživljaju ispijanja.

Ako su se i vas jednako dojmile i želite ih imati u svom kućanstvu već pri prvim danima ljeta, set od dvije čaše iznosi € 21! Više detalja o ovim krasoticama saznajte putem službene web trgovine nextdirect.com/hr!