FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Čaše za supružnike, mame, rođendanske proslave, ginoljupce – sve na jednom mjestu!

Viktoria Šafranić 19. svibnja 2020.

Bez brige, nikome neće promaknuti pohvaliti vaš dekor...

Svi smo mi ovih dana željni druženja s dragim ljudima koje nismo imali priliku vidjeti mjesecima. Nažalost, na neke stvari ne možemo utjecati već im se samo prilagoditi, no sada je vrijeme da polako sve stavimo iza nas i laganim koracima vratimo se starom životu. Iako su pred nama brojne obveze i zadaci koje samo čekaju da nas zaokupiraju, ipak se nadamo da ćete pronaći trenutke za opuštanje, barem vikendom.

Ne znamo jeste li uskoro planirali organizirati roštilj ili mini druženje s prijateljima, no sigurni smo da među vama ima onih perfekcionista koji priželjkuju da je sve tip top, od dekora do savršeno pripremljenog grilla.

Možda vam ne možemo pomoći oko idealne količine mesa i ostalih namirnica, a ne možemo vam dati ni ideju što da pijete ni koju muziku da pustite jer ne poznajemo vaše goste, no definitivno vam možemo pomoći pri odabiru savršenih čaša uz koje će svaki party poprimiti elegantnu notu.

Od čaša za šampanjac, pronašli smo i modele za sve ljubitelje gina. Osim za roštilj i rođendanske proslave, izdvojili smo i čaše za supružnike te najbolju mamu koja ponekad mora predahnuti, a tu su i one neobičnih oblika i presijavajućih boja.

Zavirite i saznajte je li koja od ovih dekorativnih čaša po vašem ukusu:

Naručiti ih možete putem online trgovine Next.