FOTO by Amazon

Dekor

Čaše u obliku ruže podižu svaku zabavu

admin 07. rujna 2022.

Želimo ispijati vino u ovim predivnim čašama

Uskoro će se zabave preseliti u zatvorene prostore i moramo razmišljati kako da oplemenimo i pripremimo svoj dom za druženje. Organiziranje zabava na otvorenom uvelike je lakše jer u nekim situacijama priroda svojim bojama i oblicima daje dodatan štih svakom dekoru.

Iako nam stiže jesen nema razloga da se udaljimo od prirode, a jedan od načina su čaše u obliku ruže uz koje će ispijanje vina izgledati posebno. 

Čaše za vino u obliku ruže
Čaše za vino u obliku ruže

Nova dimenzija vašeg ispijanja vina

Ove čaše za vino izrađene su od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla, bez olova, glatke površine i elegantnog dizajna. Uz visoku dršku lako ju je držati, a njezin dizajn čini ju gracioznom i skupocjenom.

Čaše za vino u obliku ruže

Dizajn ove čaše za vino s cvijetom ruže iznenadit će svakog gosta, a može se koristiti na zabavama, vjenčanjima, ali i za samostalno ispijanje vina u dobrom društvu Netflixa.

Čaše za vino u obliku ruže

Jedini problem je njihova veličina, tj. količina dragocjene tekućine koju u nju ulijevamo. Zapremnina od 1,8dcl natjerat će nas da se svako malo dižemo i punimo ju, a možemo i jednostavno “instalirati” bocu u svojoj blizini i ne trošiti svoje korake.

Čaše za vino u obliku ruže
Čaše za vino u obliku ruže

Dolaze u pakiranju od dvije čaše po cijeni od 24€, a pronašli smo ih unutar Amazon web trgovine.