FOTO by Instagram @casa_nube

Putovanja

Casa Nube – raj za dušu i tijelo u srcu Gorskog kotara!

Mia Vodopija 13. rujna 2021.

Probudite se uz cvrkut ptica na posve magičnom mjestu!

Za sve fanove putovanja i istraživanja novih lokacija Lijepe naše, donosimo vam božanstvenu destinaciju na kojoj se s ekipom možete odmoriti i zabaviti!

Kuća oblaka, odnosno Casa Nube, krije se u srcu Gorskog kotara. Od trenutka u kojem kročite nogom u ovu čarobnu vilu za odmor zaboravit ćete na sve probleme, a jedini zvuci koje ćete čuti su opuštajući pjev ptica i njihanje grana na vjetru.

Privatnost u zelenilu nadomak mora glavni je razlog zašto je Casa Nube toliko popularna. Ovu ste luksuznu vilu sigurno već vidjeli na Instagramu, a osim idealne geografske pozicije primamljiva je i zbog svog dizajna koji istovremeno spaja moderan izgled i tradiciju.

Ova luksuzna kuća za odmor, koja je okružena borovom šumom, dovršena je 2019. i sastoji se od tri spavaće sobe, četiri kupaonice te prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, a gostima su na raspolaganju bar, spa i wellness centar, vinski podrum te privatno parkiralište.

Prostrana vila veličine 220 kvadrata, izgrađena je od sibirskog ariša koji se koristio za fasadu, vanjsku stolariju i terase dok je krov napravljen od falcanog lima, a sve kako bi se zadovoljio izgled autohtonih kuća u tom podneblju.

No daleko je ova vila od uobičajenih kuća u Gorskom kotaru. Iako je tradicija zadovoljena, ciljalo se na ultramoderan dizajn koji prati eksterijer i interijer.

Minimalistički uređen interijer u skandinavskom stilu savršeno se stapa s prirodom, a zahvaljujući visokim staklenim stijenama s prednje strane kuće, imat ćete osjećaj kao da ste vani. Poseban doživljaj je kada snijeg prekrije okolna drveća i dvorište, a u kaminu gori vatra.

Prepustite se ljepoti prirode i provedite jedan vikend uz obitelj i / ili društvo na jednoj od najljepših lokacija u planinskom dijelu Hrvatske!