Casa Blanca – kućica koja nas je osvojila na ovogodišnjem Adventu!

Viktoria Šafranić 07. prosinca 2017.

U sklopu Fuliranja, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu naišli smo na kućicu kao iz bajke!

Pomno osmišljen izbor hrane i pića prati dekor kućice koji je osmislio JS Atelier dajući joj pritom toplinu blagdanskog druženja. S obzirom na ovogodišnji moto Fuliranja – Life is a Circus, razrada koncepta dekora išla je u smjeru veselih i maštovitih elemenata uz korištenje klasičnih toplih blagdanskih dekoracija. Dašak glamura postignut je zanimljivom kombinacijom zlatnih i srebrnih elemenata koja je ove sezone vrlo trendy.

Inspiraciju smo pronašli u božićnim bajkama, a kako bismo dobili taj Christmas fairy tale izgled uz mnoštvo lampica korišteni su i nezaobilazni elementi poput Djeda Božićnjaka, vilenjaka, sobova, pahulja, krletki, lanterni, zvijezdi, zasniježenih vjenčića.

JS Atelier pobrinuo se da svi detalji budu stilski usklađeni i na pravom mjestu. Kako bi se u Casa Blanci osjećali uistinu toplo i cosy JS Atelier je uz grijalice osmislio kutak s toplim dekicama. Dodatnu personaliziranu notu kućici Casa Blanca daje kutak s knjigom za poruke.

Casa Blanca se u svojoj originalnosti ističe i u ponudi hrane i pića te načinom serviranja i prezentacije hrane. Originalni domaći proizvodi kao što su kobasice, sir, pršut i kuhano vino pobudit će u vama onaj osjećaj warm as at home…

Uz ove domaće proizvode tu su i posebno osmišljene plate – slavonska i dalmatinska servirane i prezentirane na drvenim pladnjevima, slatkoljupci će pak moći uživati u neodoljivom brownieu, a za ljubitelje vina i one s velikim očekivanjima ističemo ponudu domaćih vina i vrhunskih pjenušaca.

Blagdansku atmosferu ove tople kućice u koju je JS Atelier uložio puno ljubavi i truda svojim objektivom sjajno je zabilježila i prenijela Martina Škrobot.