FOTO by Carpisa

Moda

Carpisa torbice i ruksaci u nježnoj rozoj boji vladaju modnim dodacima

Krešimir Šustić 30. ožujka 2020.

Sve je lakše kad imaš savršenu torbicu!

Na modnoj se sceni svakodnevno pojavljuju novi brendovi koji žele doprijeti do srca potrošača svojim proizvodima. Najrasprostranjeniji je ipak onaj tzv. srednje cjenovni rang koji pristupačnim cijenama nudi high street artikle. Shoppingholičarke jedva čekaju nove krpice kako bi ih mogle isfurati na jedinstvene načine.

Mohito mini torbica za 99 kuna pravi je vikend ulov

Društvene mreže vrve od raznoraznih profila koji nam nude statement komade dizajnirane da odskaču. Pošto se zna da je talijanska roba kvalitetna, mi smo odabrali već dobro poznatu Carpisu.

Osim što je postala izrazito popularna zadnjih godina, modni dodaci koje u njoj pronalazimo pravo su otkinuće.

Ovoga puta pažnju nam je zaokupila nova kolekcija koja je pristigla u web shop i trgovine. Ponuda se kreće od malih torbica, velikih shopper bag-ova pa sve do neodoljivih ruksaka. Kako bi bili u trendu i odskakali od drugih, odlučili smo vam servirati dozu nježnosti u materijalnom obliku.

Nježno roza boja često se favorizira u prijelaznom razdoblju jer nam daje lagani prijelaz iz tamnijih u veselije i svjetlije tonove. Bilo da se odlučite za torbice s remenima ili lancima, kombinacija u koju ih ubacite dobit će pomalo romantičan i ženstven ugođaj stvoren za sve prilike. Ruksaci se idealno uklapaju u različite look-ove, a zbog svoje praktičnosti i ove ćemo ih sezone rado nositi na ramenima ili u rukama, to ovisi o vama.

Naše odabranice pogledajte u galeriji, a kupnju obavite na LINKU.