Carpisa – Božićna čarolija može početi!

Viktoria Šafranić 20. prosinca 2017.

Lijepa Lana Jurčević utjelovila je jednu od glavnih protagonistica nove Xmas kampanje omiljenog talijanskog branda Carpisa

Xmas kampanja napuljskog branda Carpisa predstavlja čaroliju božićnog raspoloženja u veličanstvenom malom selu smještenom u srcu nacionalnog parka Gran Sasso.

Ovu božićnu priču utjelovili su poznata lica talijanske, hrvatske i španjolske estradne scene poput hrvatske pjevačice, Lane Jurčević, španjolskog modela Beatriz Fernandez, talijanskog modela i influencera Paole Turani, internacionalnog modela Fabia Mancini te talijanskog influencera Fabia Ferrera.

Blagdanski duh dodatno je naglašen neodoljivom kapsulnom kolekcijom koja je dizajnirana u suradnji s poznatim damama Penelope i Monicom Cruz, dugogodišnjim ambasadoricama ovog originalnog i nadasve kvalitetnog talijanskog branda.

U Carpisa kapsulnoj kolekciji ističu se savršeni modeli clutch torbica od umjetnog krzna u crnim, plavim i svjetlo sivim tonovima koje će savršeno pristajati uz svaki outfit, od novogodišnjeg do dnevnog.

Osim trendi krzna, omiljeni modni dodatak svake IT djevojke svakako su elegantne torbice lakiranog materijala s božićnim motivima zvjezdica i snježnih pahulja za svečane večeri najljepšeg i najočekivanijeg mjeseca u godini.

Ove godine Carpisa nudi najbolji poklon ispod bora koji će oduševiti baš svaku djevojku i muškarca koja zna formulu dobrog stila i ukusa, zato igrajte na sigurno i ovih blagdana razveselite svoje najmilije prekrasnim Carpisa darom.