FOTO by Sinsay / Instagram @sandramorganliving

Dekor

Čarolija može početi! Božićne zvijezde zavladale Sinsay trgovinama!

Viktoria Mikulić 29. listopada 2021.

Jedna ljepša od druge...

Drugi tjedan ulazimo u mjesec studeni, pretposljednji u godini, onaj koji je rame uz rame s najmagičnijim razdobljem.

Ako već nije bilo primjereno do sada iskazivati golemo veselje koju nam donose blagdani i razmišljati o božićnim dekoracijama, sada službeno možemo početi.

U našem uredu božićne pjesme igrat će glavnu ulogu u nadolazećem periodu i bez obzira je li prerano ili ne, smatramo da je Božić radosno vrijeme, a to nam je svima potrebno.

Kako bi nam bilo malo lakše raditi jer pred nama su brojne kampanje kojima se moramo posebno posvetiti, potrudit ćemo se napraviti oazu koja će nas umirivati kada god postanemo nervozni. Kako osvježiti prostor i dodati mu blagdansku notu, a da ne moramo pritom puno uložiti? Odgovor se krije u božićnim zvijezdama koje su već nekoliko godina hit u ovo doba godine.

Osim kultne zvijezde koju stavljamo na vrh božićnog drvca, tu su još neke koje će upotpuniti naš home dekor, kao što su velike dekorativne zvijezde s motivima sićušnih zvjezdica, kao i one u obliku lampe koje svijetle poput zvijezde repatice. I dok će neke ukrasiti naše prozore, druge će visjeti sa stropa (onaj famozan luster u blagovaoni više neće biti u centru pažnje).

Jedna ljepša od druge, mogu se pronaći u brojnim trgovinama, a mi smo ovog puta odlučili izdvojiti one s potpisom Sinsaya, čije su cijene veoma pristupačne. Možete ih pronaći u crvenoj, zlatnoj, zelenoj, srebrnoj i bijeloj boji. I dok su one namijenjene za vrh bora u glitter i mekanom izdanju nalik baršunu, druge zvijezde su većih dimenzija i napravljene su od papira. Mi ćemo za ured odabrati one od papira, kao i lampe za svaki uredski stol.

U nastavku donosimo cjelokupnu kolekciju zvijezdi zajedno s njihovim cijenama: