Moda

Čaroban Mickey Mouse ruksak iz Primarka za kojim smo izgubili glavu

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Može biti vaš za nešto malo više od 100 kuna. Omiljen dućan iz dana u dan nas oduševljava novitetima za kojima ludi masa ljudi. Modni dodaci oduzimaju nam dah i želimo ih doslovno sve u svojoj kolekciji. Nitko ne može ostati ravnodušan kada je u pitanju suradnja s nama najdražim Disneyem. Motiv najomiljenijeg miša i […]

Može biti vaš za nešto malo više od 100 kuna.

Omiljen dućan iz dana u dan nas oduševljava novitetima za kojima ludi masa ljudi. Modni dodaci oduzimaju nam dah i želimo ih doslovno sve u svojoj kolekciji. Nitko ne može ostati ravnodušan kada je u pitanju suradnja s nama najdražim Disneyem.

Motiv najomiljenijeg miša i ovoga puta krasi must-have komad bez kojega ne možemo zamisliti svakodnevicu. Riječ je o neodoljivom crnom ruksaku koji dodaje magičan štih neovisno o outfitu koji furamo. Kožni model poseban je zbog detalja s kojima dolazi. Uši na vrhu vraćaju nas u djetinjstvo i daju dozu veselja i razigranosti.

Mickey Mouse Ruksak

Zlatni zatvarač u obliku Mickeya odlično se uklapa u čarobnu priču. Ukrašen simbolima popularnog crtanog lika, dovoljno je prostran i prilagođen svakodnevnim potrebama.

Crni Mickey Mouse ruksak iz H&M-a za manje od 150 kuna!

Savršen za gradske šetnje, izlete ili aktivnosti, ovaj ruksak bez sumnje će biti top proizvod. Nadamo se da ste se zaljubili baš kao i mi!