FOTO by Instagram

Poznati

Cardi B otkrila da je trudna tijekom izvođenja pjesme na BET Awardsu!

Antonija Andabak 28. lipnja 2021.

Publika je počela vrištati shvativši da se Cardi B na pozornici pojavila s trudničkim trbuhom!

Svjetski poznata reperica Cardi B zasjenila je sve izvođače na 21. dodjeli BET Awards koji se održao jučer, a koji slavi postignuća u zabavnoj industriji.

Zabave definitivno nije nedostajalo tijekom cijele večeri, a osobito je upečatljiv bio trenutak kada se Cardi B pojavila kao gostujući izvođač grupe Migos čiji je član i njen suprug, reper Offset.

Dok su članovi rap grupe izvodili pjesmu „Type Shit“, Cardi se pojavila u crnom kombinezonu ukrašen krupnim cirkonima, čiji dizajn svu pozornost usmjerava na trbuh, što joj je bio i cilj – iznenaditi publiku.

Čim se pojavila na „stageu“, a publika shvatila da je trudna, euforična reakcija nije izostala, uvjerite se i sami!

Par već ima kćer Kulture Kairi, koja će uskoro napuniti tri godine. 29-godišnji reper Offset također iz prijašnjih veza ima 6-godišnju kćer Kaleu, i sinove Kody (6) i Jordana (11).

Kontroverzna pjevačica i reper oženili su se u rujnu 2017.godine, a njihova veza imala je do sada mnogo uspona i padova, uključujući i prošlogodišnje ispunjenje papira za razvod braka koji se ipak nije dogodio.

Cardi B poznata je po atraktivnom performansu na pozornici i frekventnim nastupima čak i u visokom stupnju trudnoće. Njen najpoznatiji nastup u prvoj trudnoći bio je na Coachella nastupu 2018. kada je bez problema „nabacila“ twerk, koji ne nedostaje u mnogim njezinim glazbenim spotovima.

Nakon jučerašnjeg nastupa, na Instagram profilu reperice, objavljena je fotografija u golom izdanju čime je svojim pratiteljima obznanila trudnoću ili barem onima koji su propustili pogledati njen nastup.