FOTO by Instagram @frankaofficial

Poznati

Caramel Blonde: nova glamurozna frizura Franke Batelić!

admin 15. lipnja 2023.

Look koji želimo kopirati!

Nakon što je proslavila rođendan i objavila preslatku sliku iz djetinjstva, Franka je proteklih nekoliko dana proveli u prekrasnoj Italiji, točnije na Amalfijskoj Obali gdje je prisustvovala djevojačkoj zabavi svoje najbolje prijateljice.

Nakon povratka, divna Franka u cijenjenom salonu Franić osvježila je boju kose novom egzotičnom nijansom: Caramel Blonde, koja se savršeno stopila s njezinim žutim outfitom.

Ljetni look koji želimo kopirati!

Caramel blonde je osunčana nijansa kose koja kombinira tople smeđe tonove s blagim, zlatnim ili bakrenim odsjajem. Ova boja kose može izgledati vrlo prirodno i pruža topli, sunčani sjaj.

Caramel blonde je odličan izbor za one koji žele osvježiti svoj izgled ili dodati toplinu svom tenu. Ova boja kose dobro se slaže s različitim nijansama kože, ali najbolje dolazi do izražaja na osobama sa srednje smeđom ili svijetlom puti.

Kako bi se postigla caramel blonde boja kose, može biti potrebno nekoliko koraka, posebno ako imate prirodno tamniju kosu.

Ako i vi želite ovakvu nijansu za ljetne dane, svakako se konzultirajte sa svojim hair stilistom koji će zasigurno pronaći najbolje rješenje.