FOTO by CAP-O-BOX

Dekor

CAP-O-BOX – domaća web trgovina s najslađim i luksuznim detaljima za nas i naše kućne ljubimce!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

Svom mezimcu želite zahvaliti za silnu ljubav koju vam pruža? Najkreativniji odgovor su stvarčice domaće proizvodnje…

Sve je krenulo prije dvije godine kada se mladi bračni par susreo s tužnom viješću da njihov pas ima tešku dijagnozu i da neće poživjeti duže od 6 mjeseci. Svaki ljubitelj pasa, a osobito vlasnici kućnih ljubimaca znaju koliko ti to maleno biće može značiti, stoga ne čudi što mnogi kažu da su im upravo psi najbolji prijatelji.

Oni nas nikada neće iznevjeriti, na naš loš dan oni će reagirati nježno i svojim nas postojanjem razvedriti u svakom trenutku. Naravno da im onda želimo vratiti barem maleni djelić sreće koju nam pružaju…

Ovo dvoje kreativaca nije nikada ni pomislilo na odustajanje, već su na svim svojim putovanjima kojih je bilo zaista puno, uvijek tražili zdravu varijantu poslastica i igračaka kojima bi svoju mezimicu ponovno aktivirali i zainteresirali. Kupovali su joj poslastice i igračke koje nisu prisutne na domaćem tržištu i u regiji kako bi i ona osjetila dašak putovanja s obzirom da zbog stanja nije mogla ići s njima. Danas je njihova njuškica još uvijek s njima, ne samo zbog potrepština koje su joj pružili, već zahvaljujući silnoj ljubavi i želji da ostane na ovom svijetu, što na kraju krajeva psić i osjeti.

Kažu da ih je 2020. naučila poneku lekciju, i osobno uskratila putovanja, no upravo u ovo doba pandemije, točnije prije nekoliko mjeseci sinula im je ideja da na tržište plasiraju projekt CAP-O-BOX, mjesečni mistery box koji skriva razne poslastice, igračke i detalje,te na taj način ljubimcima na našim prostorima približe takav tretman, ali i trendove koji su na svjetskom tržištu već neko vrijeme aktualni.

Nakon što su izbacili CAP-O-BOX na tržište, odlučili su dodatno iskoristiti  kreativnost te uz njega dodali i brend CBluxe koji se sastoji od dodataka za kućne ljubimce te još jedne ljubavi, a to su mirisne svijeće i voskovi autentičnog izdanja koje su namijenjene za sve.

Uz personalizirane mirisne svijeće koje izrađuju od 100% sojinog voska, tu su i svijeće sa šaljivim natpisima, kao i malo profinjenija kolekcija koja će svakoj pripadnici nježnijeg spola izmamiti osmijeh na licu. Originalne ideje dolaze im na um svakodnevno, te ih ovaj bračni par odmah zapisuje i kreće u realizaciju istih.

Svijeće su pet, vegan i eco friendly, s pamučnim ili drvenim fitiljima, a od ožujka se mogu naručiti i mistery boxevi po uzoru na sam CAP-O-BOX koji će sadržavati mirisne svijeće ili voskove i popratni sadržaj te komplementarne stvari poput čajeva, kave, slastica i slično.

Kroz cijeli brend provlače vlastite ljubimce koji su ujedno i glavna inspiracija za pokretanje brenda, i sve daljnje ideje.

Što se tiče budućnosti, ovom hvalevrijednom projektu predviđamo svijetlu! U planu je daljnje proširenje ponude, od čega prvo uvode wax melts i elegantnu poklon kutiju za ljubitelje svijeća, a uskoro će unutar svog asortimana uvrstiti i mirisne svijeće raznih oblika. Drugim riječima, spremni su potruditi se da ponude za svakoga ponešto, a da pritom zadrže svoj kreativni stil. Sretni kupci su im motivacija za daljnji napredak, a osobito fotografije zadovoljnih ljubimaca koje im svakodnevno šalju ponosni vlasnici.

Ako i vi kod kuće imate jednog četveronošca koji razigrano skakuće čim se pojavite, onda svakako zavirite u domaću web trgovinu www.cap-o-box.com i priuštite mu jedinstvenu poslasticu. Za sve aktualnosti, pratite njihovu društvenu mrežu Instagram @capobox.