FOTO by Bershka

Moda

Camel smeđi, mint zeleni i crni – najmekši kaputići stigli u Bershku!

Viktoria Mikulić 12. listopada 2021.

Čak i ako niste zadovoljni svojom odjevnom kombinacijom, ovi će je kaputići kompletno prekriti...

Ima dana, točnije jutra kada smo u silnoj gužvi i ne stignemo previše razmišljati ni brinuti o vlastitom izgledu. U tim trenucima navučemo na sebe prvo što nam se nađe pod rukom, svjesni činjenice da je bolje da takvi ne izlazimo iz ureda.

To su oni lijeni dani kada nemamo zabilježen nijedan sastanak, a vani je vrijeme toliko loša da je najbolje rješenje zavući se u uredski kutak i ne micati.

Iako noviteti koje smo pronašli savršeno pašu uz sve moguće kombinacije, kako ležerne tako i profinjenije, mi ipak smatramo da će najbolje izgledati u onim trenucima kada nismo pretjerano zadovoljni svojim outfitom, pa se jednostavno zaogrnemo cozy kaputićem iz Bershke i prekrijemo sve što je ispod, te pritom izgledamo stylish.

Napravljeni su od umjetnog krzna, a dolaze u tri boje – omiljenoj camel smeđoj, mint zelenoj i klasičnoj crnoj.

Izgledaju toliko nježno da bismo ih koristili i kao prekrivač dok smo u toplini vlastitog doma. Iako nije riječ o pravom krznu, ovi će vas kaputići nesumnjivo ugrijati čak i kada temperature dosegnu nulu. Vidimo ih uz robusne gležnjače kao i uz najdraže krznene čizmice.

Nama je smeđa boja nekako najpristupačnija jer je to prava jesenska nijansa. Oni koji oduvijek biraju klasičnu eleganciju zasigurno će se odlučiti za crnu, dok će oni koji prate trendove i žele biti IN, vjerojatno odabrati na svijetlo zelenu boju.

Njihova cijena iznosi 499,90 kuna, a pronaći h možete u Bershka trgovinama ili putem LINKA.