FOTO by Replay

Moda

Camel smeđa, konjak smeđa ili boja kestena – 10 Replay torbica koje obožavamo

Mia Vodopija 09. studenoga 2021.

Mi se ne možemo odlučiti…koju biste vi odabrali?

Kada biste pogledali u ormar prosječne žene, vjerojatno biste vidjeli puno obuće i modnih dodataka, torbi i torbica. Žene se vole sređivati, vole kupovati nove stvari, a zašto i ne bi?

Nema ništa loše u tome da trošite svoj novac na sebe i da si priuštite lijepe stvari. Život je jedan, možete se počastiti! Kada već govorimo o čašćenju i o lijepim stvarima, zasigurno ste pretraživale internet u nadi za stylish torbom, torbicom ili ruksakom koji će biti novi dodatak vašoj postojećoj kolekciji.

Ne tražite dalje jer smo tu da vam pomognemo! Replay, jedan od naših omiljenih dizajnerskih brendova, često izbacuje nove prekrasne stvari, u koje se jednostavno zaljubimo.

Iako se ovi jesenski mjeseci povezuju s raznim bojama koje možemo vidjeti u prirodi poput narančaste, žute, crvene ili bordo, mi smo se odlučili za izbor tamno i svijetlo smeđih Replay torbica i ruksaka. U galeriji ispod možete pogledati naših 10 Replay izbora:

Smeđa torba odličan je izbor jer se vrlo lako može prilagoditi baš svakom modnom izdanju i stilu te kao takva unosi jednostavnost u svakodnevicu baš svake žene. Pravi primjer elegancije i minimalizma, s pokojim trendovskim naglaskom, ove torbice su čvrsto zauzele mjesto na našoj wish listi za shopping.

Upravo zbog njihove kvalitete, materijala i boje koja se lako kombinira s ostalim bojama, vrlo lako možete uklopiti ove Replay ljepotice u baš sve prilike.