FOTO by Zara

Moda

Camel smeđa haljina iz Zare – pletivo koje momentalno trebamo!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2022.

Stavljamo je u virtualnu košaricu!

Ako pitate osobu koja se bavi modom što joj je toliko uzbudljivo oko jeseni, ista će vam satima moći pričati o ovom najraskošnijem godišnjem dobu.

Jesensko lišće, bundeve, kesteni, žirevi i ostali plodovi koji će ukrasiti naše parkove i domove, idealno se stapaju s jesenskim modnim kombinacijama.

zara smeđa haljina

Ako ste mislili da kraj ljeta označava i kraj haljina, podsjetimo vas da postoji veliki broj fantastičnih jesenskih haljina koje samo čekaju da budu uparene s vašim omiljenim parom stylish mokasinki ili gležnjača.

Zara i camel smeđa boja se vole!

I dok će proljetne i ljetne haljine možda više privući pozornost zbog svojih razigranih printova i izreza koji na suncu izgledaju još poželjnije, jesenske su haljine suzdržanije, no samim time i zanimljivije.

zara smeđa haljina

Iako nas do početka jeseni dijeli nešto manje od mjesec dana, poznati high street brendovi već su police trgovina popunili novim favoritima. Jedna robna marka kojoj smo uvijek vjerni je Zara, koja nas je ovog puta oduševila novom midi haljinom u camel smeđoj boji.

zara smeđa haljina

Camel smeđa boja kao klasična elegancija 

Ova pletena haljina s cut out detaljem na ramenima uklopit će se uz svaku obuću, kao i modne dodatke. Mi je najviše vidimo uz visoke crne čizme iznad koljena za dnevnu varijantu, a za večernji izlazak će najljepše pristajati uz bordo salonke. Kako bi ramena što više došla do izražaja, nosite je uz visoki rep ili ležernu punđu.

zara smeđa haljina

Na modelu s Instagrama ova haljina stoji besprijekorno, a ako i vi želite ovaj primjerak koji će istaknuti sve obline pronaći je možete online na zara.com/hr!