FOTO by Calvin Klein

Moda

Camel smeđa boja kao klasična elegancija na novim Calvin Klein platformama!

Viktoria Mikulić 23. svibnja 2022.

Za dnevne aktivnosti, za večernji izlazak, za poslovne sastanke, za šetnju rivom - nove wedgesice vodit će vas u svaki novi dan...

Modnoj kući Calvin Klein već desetljećima polazi za rukom kreiranje jednostavnih odjevnih komada i modnih dodataka, koji ne podliježu trendovima, a koji su iz godine u godinu sve popularniji. Prepoznatljivo ime sinonim je za udobnost, no istodobno predstavlja i modni izričaj kojem je malo koji proizvođač ravan.

Njihovo donje rubljen osvojilo je svijet i čak i oni koji zaziru od vidljivog imena brenda na odjeći koju nosite, natpis Calvin Klein kao da je must-have. Štoviše, čak i ako se radi o donjem rublju, mnogi će ispod hlača suptilno pokazivati gornji dio gaćica na kojima je urezan njihov jedinstveni logo.

Danas smo pronašli model obuće za ljeto koji osvaja svojom jednostavnošću. Riječ je o sandalama na punu petu u camel smeđoj boji, ili ako vam je draže – boji konjaka. I dok je gornji dio klasičan, platformu krase CL logotipovi koji nigdje neće proći nezamijećeno.

Mi ih vidimo ljeti uz vruće hlačice, ali i uz voluminozne bluze, plisirane suknje i lepršave midi haljine. Zahvalna smećkasta nijansa uklopit će se uz mnoštvo drugih boja, kao što su žuta, bijela, crna, roza, plava…

O njihovoj dugotrajnosti ne moramo previše pričati jer svatko tko kupuje u Calvin Kleinu, zasigurno je dobro upućen u bezvremensku kvalitetu kojom odiše svaka kolekcija.

Ako su se i vas jednako dojmile, možete ih pronaći na LINKU po cijeni od   €139.90!