FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia valentinovska kolekcija soknica otopit će i najtvrđa srca!

Viktoria Mikulić 29. siječnja 2024.

Naš favorit su crne čarapice s metalnim srcem sa stražnje strane...

Sunce se konačno pojavilo i lagano se opraštamo od siječnja koji kao da je trajao čitavu godinu. Veljača je također popraćena tmurnim vremenom, no ipak je tu nekoliko događaja koji nam podižu raspoloženje. Fašnik je jedan od njih, a tu je i onaj slađi – Valentinovo.

Iako bismo svaki dan onome koga volimo trebali pokazivati ljubav, mjesec zaljubljenih dodatni je poticaj da se potrudimo oko voljene osobe i pokažemo joj koliko nam je stalo do nje. Ako pak niste zaljubljive prirode, čak i ona najtvrđa srca mogla bi se otopiti nakon što ugledaju novu Calzedonia kolekciju čarapica.

Svaka fashionistica zaslužuje barem jedan par ovih slatkih modela koji se mogu kombinirati uz visoke potpetice, tenisice, oxford cipele ili neku drugu stylish obuću. Od prozirnih soknica s crvenim točkicama i crnim srcima do modela s raznim natpisima poput “Remove before sex”, “It’s love” i “Mas amor por favor”, vjerujemo da će barem jedne ukrasti i vaše srce.

Proteklih godina već smo viđali slična izdanja, no jedne čarapice se ipak ističu od ostalih – kratke čarape s metalnim ukrasom u obliku srca sa stražnje strane.

Ove čarapice hit su nove kolekcije i njihova cijena iznosi € 6,65. Koje god odabrali, upotpunit će vaš valentinovski look. Ako pak ne slavite Dan zaljubljenih, ove čarapice bit će romantičan touch svakom outfitu u veljači.

Novu kolekciju potražite na calzedonia.com/hr!