FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia tajice s efektom kože – svestrani odjevni komad potreban svakom ormaru!

Viktoria Mikulić 15. siječnja 2024.

Za sve koji se žele osjećati toplo i stylish na svakom koraku…

Tajice s efektom kože svestrane su u svakom pogledu. Mnogo ih je lakše nositi od kožnih hlača, udobnije su i rastezljivije, a također odgovaraju svrsi tijekom hladnih zimskih dana. Kada je u pitanju njihovo stiliziranje, mogućnosti su beskrajne.

Sve što je potrebno uz njih je široka pletenina ili predimenzionirana košulja.

Također, termo kožne tajice lijepo će izgledati uz uski topić ili klasičan bijeli T-shirt preko kojeg možete nabaciti jednostavan blejzer u neutralnoj boji, te cjelokupnom looku dodati lakirane crne oxfordice. Za zimski look, kombinirajte ih uz maksi zimski kaput i čizmice za snijeg. 

Calzedonia, poznati talijanski brend čije najlonke nesumnjivo zauzimaju visoko mjesto na ljestvici modnih dodataka, unutar asortimana također imaju i termo tajice od umjetne kože u različitim bojama. Od bordo, kričavo crvenih, zatim crnih i tajica u zemljanim tonovima, sigurni smo da je pametna odluka imati ih u svom ormaru.

€ 32,00
€ 32,00
€ 32,00
€ 16,00
€ 32,00
€ 32,00
€ 32,00

Kada god ne znate što odjenuti, ove tajice izvrsna su podloga za dnevni i večernji look. Također, za sve koji žele naglasiti obline, a pritom ne žele nositi neudobnu odjeću, ove tajice ispunit će vaša očekivanja.

Crvene tajice su trenutno na sniženju od -50% i njihova cijena iznosi 16 eura, dok druge modele možete pronaći po standardnoj cijeni od 32 eura.

Ako i vi obožavate nositi tajice s efektom kože, sve informacije možete pronaći na calzedonia.com!