FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia soknice od tila garantiraju svjetlucave blagdane!

Viktoria Šafranić 15. prosinca 2021.

Modni dodaci u najšarmantnijem izdanju!

Sredina prosinca je tu i vjerovali ili ne, svečani dani su konačno pred nama. Zasigurno već pomalo mozgate o festive outfitu u kojem ćete se pojaviti na božićnom ručku ili poslovnom domjenku.

Poznati high street brendovi u ponudi imaju mnoštvo glitter odijela koja u kombinaciji s visokim potpeticama izgledaju besprijekorno.

Ako ipak ne želite toliku pozornost, no ipak biste se voljeli uklopiti u svečani look, predlažemo jednostavnu haljinu od pletiva midi duljine, uz preslatke čarapice od tila koje možete pronaći u Calzedoniji.

Talijanski brend ponovno očarava novitetima koji neće proći nezamijećeno, a ovih blagdana su lansirali posebnu kolekciju soknica.

Posebno su nas se dojmile one s velikom šljokičastom mašnicom sa stražnje strane, kao i primjerak s točkicama oko kojih se također veže mašnica.

Treći, ništa manje šarmantan model dolazi s apliciranim detaljima od tila i cirkonima koji se nalaze sa strane. Ove su soknice namijenjene svim onim fashionisticama koje prate trendove, ali pritom uvijek osmisle originalan look. Samo pripazite da uz njih nosite nisku obuću kako bi u potpunosti došle do izražaja.

Uz čarapice od tila, u Calzedoniji smo pronašli modele od mikrofibre s raznim detaljima koji će se također vrlo brzo rasprodati. Svjetlucavi blagdani mogu početi uz najšarmantnije Calzedonia soknice.

Bez obzira kupujete li ih sebi ili ćete ih nekome zapakirati ispod drvca, svi će biti oduševljeni ovim božićnim poklonom.

Sve ove čarapice, kao i mnoštvo drugih modela možete pronaći na njihovoj službenoj web trgovini!