FOTO by Instagram@calzedonia

Moda

Calzedonia loungewear modeli tajica su sve ono što nam je potrebno za udobnost

Krešimir Šustić 02. prosinca 2020.

Krojene po mjeri naše svakodnevice

Svaka nova zimska sezona u naše garderobe unosi one komade odjeće koji nam pomažu da održavamo naša tijela toplima prilikom izlaska na niske temperature.

Naravno, našim ormarima prevladavaju pletene stvarčice u kojima se osjećamo izrazito cozy, što nam je definitivno jedan od većih prioriteta u najhladnijem dobu godine.

U ponudama brojnih high street brendova možemo pronaći veliki broj traperica, hlača širokog i cigaret kroja, suknji, ali i zanimljive primjerke tajica koje mogu s lakoćom zamijeniti sve nabrojeno.

Jednostavan za kombiniranje i nevjerojatno udoban za nošenje, ovaj klasik se brzo transformirao iz tipičnog sportskog komada u onaj krojen po mjeri naše svakodnevice.

Komfy modeli koje smo pronašli na Calzedonia web shopu, brzo će vam postati najbolje prijateljice u obavljanju svakodnevnih aktivnosti jer se nećete htjeti skinuti iz njih.

Dolaze u različitim bojama, napravljene od rastezljivih i pamučnih materijala koji su toliko dobri da uopće nećemo ni znati da ih nosimo.

S lakoćom ih možemo kombinirati uz duksice, džempere i veste za kućni stajling ili s dugim vestama, haljinama, dužim košuljama i čizmama za malo elegantnija izdanja.

Favorite zimske sezone koji dolaze po povoljnim cijenama i uistinu su nam prijeko potrebni za dane u kojima nam osjećaj jednostavnosti i slobode znači sve na svijetu, možete nabaviti na LINKU.