FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia jesenska kolekcija hulahopki slavi ljepotu nogu!

Daria Lovrić 25. rujna 2023.

Stvorene za upečatljive lookove!

Temperature su naglo pale i vrijeme je da bose noge zaštitimo efektnih hulahopkama. Najlonke zanimljivih motiva i dezena stylish su dodatak svakoj suknji ili kratkim hlačicama i zaokružit će vaš jesenski outfit.

Talijanski brend Calzedonia i njihova nova kolekcija hulahopki poznata je po kvaliteti i raznovrsnim izborom primjeraka, od klasičnih, pa sve do shiny modela s dodacima.

Calzedonia hulahopke jesenski su must-have!

Svaka fashionistica je zasigurno dosad posjedovala barem jedan par njihovih ljupkih najlonki, a nas je posebno oduševila nova jesenska kolekcija predstavljena u Milanu.

Calzedonia hulahopke stvorene su da mame poglede, osobito modeli u trendi nijansama poput hulahopki u bordo tonovima s uzorkom cvijeća.

Ako ste više za decentne motive, hulahopke sa zavodljivom stražnjom linijom i mašnicom pravi su izbor za vas. Ipak, zvijezda ove upečatljive kolekcije su hulahopke od blago neprozirne tkanine ukrašene igrom nabora na prednjem dijelu koji otkriva prikriveniju teksturu i naglašava noge pomoću ukrasnih kopči od lažnih dijamanata.

Ovi efektni primjerci će i najjednostavniji outfit podići na viši nivo, a ako i vi ove jeseni želite svoje noge staviti u prvi plan, sve informacije o novitetima potražite putem Calzedonia web trgovine.