FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia hulahopke s natpisima za prave fashionistice i romantične sanjarke

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

Upečatljive, zanimljive i trendi – tko im može odoljeti?

Talijanski brend Calzedonia prednjači u proizvodnji čarapa i hulahopki i definitivno je naš izbor kada se odlučimo na kupnju novih koje će začiniti naš outfit. Njihov asortiman ima visoku kvalitetu i vrvi efektnim dizajnom i simpatičnim uzorcima.

Calzedonia hulahopske s natpisom 1
Calzedonia hulahopske s natpisom – 124,35 kn

Dosad smo imali prilike uživati u prekrasnim modelima hulahopki s animal printom, točkicama, zvjezdicama, ali i čarapicama s Disney likovima, motivima Harryja Pottera i Malog princa. Calzedonia kolekcije uvijek su u skladu s najnovijim trendovima stoga nam i ove jeseni donose novitete vrijedne divljenja.

Calzedonia hulahopske s natpisom 2
Calzedonia hulahopske s natpisom – 124,35 kn

Calzedonia hulahopke najpoželjniji su jesenski modni adut!

Dolazak jeseni i pad temperatura označava početak potrage za stylish modelima hulahopki koji će naš outfit podići na jedan viši nivo. U novoj kolekciji pronašli smo nekoliko modela s natpisima koji će očarati one s najstrožim kriterijima i začiniti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Calzedonia hulahopske s natpisom 3
Calzedonia hulahopske s natpisom – 124,35 kn

Zavodljiv, romantičan i pomalo provokativan print našao se u centru pažnje Calzedonia jesenske kolekcije. Svojim sanjarskim citatima i detaljima oduševit će sve romantične duše, ali i mamiti poglede gdje god se pojavite. Vaše će noge biti u prvom planu i mamiti poglede jer će svakoga zanimati što piše na vašim hulahopkama.

Calzedonia hulahopske s natpisom 4
Calzedonia hulahopske s natpisom – 124,35 kn

Uklopit će se u svaki jesenski look i odličan su izbor za večernje izlaske i dnevne aktivnosti. Odlično će izgledati uz kratki kožni šorc ili mini suknju, pletene haljine ili jeans komade. U dnevnim varijantama spojite ih s robusnim gležnjačama ili kaubojskim čizmicama, a u večernjem izdanju uparite s cipelama ili čizmama na visoku petu.

Calzedonia hulahopske s natpisom 5
Calzedonia hulahopske s natpisom – 124,35 kn

Nove modele hulahopki s natpisom možete pronaći na Calzedonia službenoj stranici ili na prodajnom mjestu.