FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia hulahopke s cvjetnim dezenom naša su najveća opsesija!

Viktoria Mikulić 09. ožujka 2023.

Jer proljeće je stvoreno za odvažne odjevne kombinacije…

Još nas manje od dva tjedna dijeli do najraskošnijeg godišnjeg doba, što znači da je krajnje vrijeme za preslagivanje ormara. Bundicama i čizmicama konačno možemo reći zbogom, no još uvijek nije naodmet zadržati slojevitu odjeću s obzirom na promjene u vremenskoj prognozi.

Također, trebali bismo dodati nekoliko proljetnih komada. Za početak, tu bi se trebale pronaći svijetle traperice, bijele tenisice, zatim par komada T-shirta i laganih bluza, kao i sakoa u pastelnim bojama, lepršavih haljina te midi i mini suknji. Proljeće je još uvijek razdoblje u kojem nosimo hulahopke, ali u nešto vedrijem izdanju.

Calzedonia hulahopke uvertira su u najraskošnije razdoblje u godini!

I dok su nam zimi favoriti crne najlonke sa zvjezdicama i točkicama, proljeće je stvoreno za floralni print. Baš kao što ga volimo na odjevnim kreacijama, isti je poželjan i na hulahopkama. Calzedonia, talijanski brend kojem se uvijek rado vraćamo za nadolazeći period pripemio je mnoštvo različitih modela, od kojih su nam najposebniji primjerci u pastelnim bojama poput baby plave, roze i lila nijanse.

U nastavku škicnite galeriju gdje smo izdvojili 10 najslikovitijih hulahopki među kojima se mogu pronaći i crni modeli za sve koji vole klasičnije najlonke:

Više detalja o novoj kolekciji možete pronaći na LINKU!