FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia hulahopke jesenski su must-have!

Viktoria Mikulić 11. rujna 2023.

Uz njih ćemo lakše podnijeti završetak ljeta…

Ako nas netko ili nešto može razvedriti nakon godišnje odmora, onda su to talijanski brend Calzedonia i njihova nova kolekcija hulahopki. Svaka fashionistica je zasigurno dosad posjedovala barem jedan par njihovih ljupkih najlonki koje su glavni adut svakog outfita.

Calzedonia hulahopke s romantičnim motivima rezervirane za prave fashionistice

I dok nas zimi oduševljavaju printevima poput zvjezdica i glittera, jesen je razdoblje koje najviše volimo kada su u pitanju novi uzorci. Ovaj kreativan modni mogul pripremio nam je nekolicinu primjeraka koje ćemo nositi ispod kožnih suknji, toplih pletenih haljinica, kao i uz traperice koje sežu do gležnja. Kombinirat ćemo ih uz tenisice, laoferice, gležnjače i čizm iznad koljena.

Probudite zavodnicu u sebi uz atraktivne Calzedonia hulahopke!

Calzedonia hulahopke stvorene su da budu primijećene, osobito modeli u nekim jačim tonovima poput hulahopki u ljubičastoj boji ili bordo crvenih s uzorkom cvijeća.

Ako ste više za decentne motive, hulahopke sa velikim i malenim srcima naša su najveća opsesija., kao i model s natpisom “Have courage and be kind”.

Jedno je sigurno, hulahopke više nisu samo sporedan dio naših lookova i u trenu onaj najjednostavniji outfit podižu na viši nivo.

Ako i vi ove jeseni želite zablistati u Calzedonia hulahopkama, sve informacije o novitetima možete potražiti na LINKU.