FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia čarape sa šarmantnim apliciranim detaljima za samo 24,95 kuna

Krešimir Šustić 18. prosinca 2020.

Modeli koji odlično pristaju uz sandale

Moderno doba nam je donijelo pregršt novih trendova u svim sferama života, a nama su posebno zanimljivi oni modni koji su okupirali društvene mreže i odjevne kombinacije svjetski poznatih fashionistica.

Dok su neki komadi ostali bezvremenski klasici koje nalazimo u gotovo svakom ormaru, ostali su se transformirali iz prilično klasičnih u zanimljive.

U kategoriju procvalih i promjenjivih možemo ubrojiti i modni dodatak koji je must-have zimi, ali i u ostalim godišnjim dobima u nešto drugačijim izdanjima.

Čarape su prvobitno služile kao pokrivalo za noge kako bismo bezbrižno mogli nositi obuću, ali i kako bi svoja stopala zaštitili od hladnog vremena i niskih temperatura.

No kako je vrijeme odmicalo, postale su nezaobilazan dio naših lookova te smo ih počeli nabavljati u različitim bojama i s upečatljivim dodacima.

Surfajući internetom, naletjeli smo na zanimljivu ponudu brenda Calzedonia koji je među svoje novitete ubacio modele sa šarmantnim apliciranim detaljima i totalno nas oduševio.

Napravljene su od prigodnih materijala koji se uklapaju u nadolazeće hladne zimske dane, a krase ih biseri, resice s aplikacijama, cirkoni i romantične mašne.

Odlično ih možemo nositi u trendi spoju sa sandalama u elegantnim i casual kombinacijama kako bismo postigli wow efekt i trend koji je osvojio svijet društvenih mreža.

Budući da je moda igra detaljima i različitim stvarčicama, nabavite svoj primjerak po povoljnoj cijeni od 24,95 kuna klikom na LINK.