FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia blještave hlače spremne su za svaki event u vašem kalendaru!

Viktoria Mikulić 02. prosinca 2022.

Novi blagdanski bombon…

Mislim da govorim u ime većine žena kada kažem: „Blagoslovljena bila osoba koja je dizajnirala prvu haljinu!“ Vjerojatno je riječ o pripadnici nježnijeg spola koja je trebala višenamjensku, a istodobno modernu odjeću koju će moći nositi kroz različite prigode i koja će se jednako dobro uklapati u dnevni i večernji look.

Bez obzira volite li kratke, duge, ležerne ili glamurozne, zasigurno bi bilo tužno da u našim životima nema haljine. Posebice je jedan model svima drag, a to je mala crna haljina koja je idealna za nadolazeće blagdane.

Calzedonia ima novi modni adut – zvonolike hlače u glitter izdanju!

Ako ipak jednom želite podvući crtu i odjenuti nešto alternativno haljini, mi smo pronašli pravi bombon za nadolazeće blagdane. O da, ništa ne može zamijeniti haljinu, no ponekad jednostavno želimo odjenuti nešto drugačije, nešto što nećemo viđati na svakom koraku, nešto što će nas u potpunosti istaknuti iz mase – šljokičaste hlače!

Tijekom proteklih nekoliko godina, hlače su doživjele ozbiljan makeover. Zapravo više nisam ni sigurna gdje bi se uopće mogle pronaći obične crne hlače i želi li ih uopće netko.

Hlače sa šljokicama i raznim uzorcima te detaljima super su zabavne kao blagdanski outfit te vrlo lako mogu zamijeniti bilo koju party haljinu. Nove Calzedonia hlače-tajice zvonolikog su kroja, a spojiti ih možete s topom od pepluma,  elegantnom bijelom bluzom ili omiljenim blejzerom i spremni ste za bilo koji događaj u vašem kalendaru.

calzedonia hlače

Za sve koji obožavaju blještavilo, ove tajice-hlače možete pronaći po cijeni od 320,20 kuna.