FOTO by Calvin Klein

Moda

Calvin Klein torbe – 10 besprijekornih modela za ljeto 2021.

Viktoria Šafranić 16. lipnja 2021.

Accessories kao stvoren za godišnji odmor!

Moda bi u svakom pogledu trebali biti razigrana, posebice ona koja je predviđena za ljetne dane. More, sunce, vedro nebo, sve su to asocijacije koje poznate dizajnere privlače da što reprezentativnije osmisle novitete.

Calvin Klein, svejtski poznata robna marka koja prednjači u proizvodnji donjeg rublja, posljednjih nas sezona jednako očarava i modnim dodacima. Njihove torbice izgledaju toliko posebno da ih odmah poželimo uvrstiti u svoju garderobu.

Za ovo ljeto pripremili su mnoštvo upečatljivih modela, a tu su i oni decentniji za sve koji cijene klasičnu eleganciju.

Kričavo zelenu torbu predlažemo nositi uz bijeli outfit kako bi u ptpunosti došla do izražaja.

Ruksak peachy nijanse rezerviran je za sve one casual aktivnosti te će vam biti savršen suputnik prilikom šetnje, vožnje biciklom, odlaska na izlet, piknik i slično.

Lila nijanse su uvijek dobrodošle, a novu Calvin Klein torbicu zamišljamo u večernjim prigodama uz nešto svečaniji look.

Unutar bogate ponude su i baby roze torbice s ogromnim natpisom ‘Calvin Klein jeans’, koji sasvim jednostavan model čini skupocjenijim.

One dolaze u tri izdanja, ovisno o tome koji stil torbe preferirate.

Izdvojili smo još nekoliko upečatljivih torbi u bojama poput ljubičaste i narančaste bez kojih ljeto ne bi bilo ono što jest.

Calvin Klein torbice neće samo nadopuniti vaš ormar, već ćete se uz iste zaista osjećati graciozno. Taj maleni komad accessoriesa sasvim je dovoljan da nam u trenu podigne samopouzdanje.

Sve modele možete pronaći na LINKU.