FOTO by Calvin Klein

Modni dodaci

Calvin Klein kape pužaju nam stylish izgled i u kišnim danima!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2021.

Zavirili smo u novu kolekciju omiljenih zimskih modnih dodataka...

Kada vani kiši, najradije bismo se pokrili po glavi i ne izlazili sve dok se ponovno ne razvedri. Nažalost, radnim danima taj si luksuz ne možemo priuštiti, a jedina dobra stvar kada smo u uredu, dok u međuvremenu kiša lupka po prozorima, je činjenica da imamo više elana i energije za posao.

Kada je tmurno i oblačno, ne izlazi nam se čak ni na pauzu. Radije je provedemo u toplini korporativne zgrade(ako je to uopće moguće), ispijajući kavicu i surfajući. Ipak, ponekad moramo izaći, stoga je u takvim trenucima dobro imati uz sebe kišobran koji će nas zaštititi od oborina. Ako u jednoj ruci imate torbu, a u drugoj vrećicu/posudu (jer se konačno pokušavate zdravo hraniti) ili kavu u termosici/cijeđenu naranču, onda ste i sami svjesni da vam nije preostalo slobodnog prostora preostalo za kišobran.

Kapa je idealna alternativa, osim ako ne morate prepješačiti kilometar. U tom slučaju, ništa vam neće pomoći tijekom kišnih dana.

Ujedno je i najrelevantija zaštita za glavu u jesenskim i zimskim mjesecima. Osim što nam je bitno da je ista funkcionalna, prilikom kupnje pažnju obraćamo na njezin dizajn. Prepoznatljiv logo CK iliti Calvin Klein već je sam po sebi dovoljan detalj za sve koji vole bredirane stvarčice.

Ovaj popularan proizvođač donjeg rublja pripremio je čitav niz fancy kapa u šarmantnim bojama poput puder roze, bordo, sive i krem, kako bi spremno dočekali tmurno vrijeme. Od klasičnih kapa do beretki i traka za kosu, asortiman je uistinu šarolik.

One su tu da nas ugriju, ali istovremeno da nam zajamče stylish izgled. Modeli koje smo pronašli uklopit će se uz mnoštvo lookova, a u nastavku donosimo galeriju CK mekanih kapa zajedno s cijenama: