CAKES & BUBBLES – ZEMLJA ČUDESA KAO STVORENA ZA VRUĆE LJETNE VEČERI!

Viktoria Šafranić 31. svibnja 2017.

Nova ponuda jedinstvene slastičarnice Magnolia očarat će i najzahtjevnija nepca

Ljetne večeri bit će još slađe uz novi program zagrebačke slastičarnice Magnolia, koji spaja božanstvene kolačiće i šarena pjenušava pića u bajkovitom pariškom ambijentu. Sinoć je tako predstavljen novi koncept ”Cakes & bubbles”, zamišljen kao druženje u večernjim satima u ugodnom chic ambijentu terase Magnolia uz vrhunski slatki ili slani zalogaj te ledeni prosecco. Bogata ponuda originalnih i jedinstvenih okusa zadovoljava i najzahtjevnija nepca, a doživljaj ljetnih večeri upotpunjava osvježavajući prosecco. Prava poslastica za ljubitelje slastica i pjenušavih pića, koji će se osjećati kao da su uplovili u magičnu zemlju čudesa.

Na sinoćnjem druženju sudjelovali su brojni prijatelji, partneri i gosti slastičarnice Magnolia, koji su uživali u vrhunskim slasticama te najprodavanijem pjenušavom vinu na svijetu, Zonin Prosecco Ice, koji zasluženo nosi titulu broja 1. Proizvodi se u Italiji od 1821. godine, a punoća okusa postiže se serviranjem uz 4 kockice leda i krišku limete. Blaga pjenušavost, bogat, mirisan, svjež i voćan bouquet bili su izvrsna kombinacija uz omiljene Magnolia slastice.

Organizatorice ovog neodoljivo slatkog događaja, prijateljice Jasmina Bagarić i Iris Androšević, pobrinule su se za odličnu atmosferu prvog u nizu ”Cakes & bubbles” druženja, na kojem su prisustvovali brojni poznati iz javnog života, poput poduzetnice Ive Balaban, dizajnerice Aleksandre Dojčinović, glumca Petra Ćiritovića, dizajnerice interijera Mirjane Mikulec i mnogih drugih. Tijekom cijelog ljeta posjetitelji će u samom srcu Zagreba moći uživati u bogatom programu slastičarnice Magnolia, koja uz novu ponudu nudi iskorak iz okvira tradicionalnih slastičarnica i potvrđuje svoju poziciju na zagrebačkoj gastro sceni.

Zato povedite svoje prijatelje u zagrebačku zemlju čudesa koja se krije na adresi Gundulićeva 4 i uživajte u proseccu uz Magnolia slane i slatke zalogajčiće!