FOTO by s.Oliver

Moda

Čak 14 s.Oliver haljina koje možete kombinirati s čizmama, tenisicama ili cipelama na visoku petu!

Antonija Andabak 27. rujna 2020.

Savršen spoj čine haljine iz nove kolekcije i onih na sniženju koje će začiniti vašu jesensku garderobu!

Sagledavši trendove unatrag tri godine, primijetit ćete nagli porast nošenja haljina i iskreno, od svih trendova koji su se pojavljivali do sada, trend nošenja ženstvenih haljina mnoge je posve osvojio! Doslovno ih nose svi i priznajemo – “dressmania” je najbolje što nam se dogodilo jer ipak, nije li prekrasno vidjeti grad pun žena u romantičnom izdanju?

Jesenska ponuda brenda za velike i male s.Oliver ove godine donosi ugodna iznenađenja u vidu bogatog izbora haljina za sve prilike, doista se može pronaći, kako se kaže – za svakog ponešto! Od maxi lepršavih haljina kariranog ili sitnijeg cvjetnog uzorka, onih poslovnih, strožih linija pa sve do kraćih lepršavih i oversized haljina – izbora ima na pretek!

Potrudili smo se napraviti mix nečeg novog i nečeg starog, odnosno nove kolekcije i one na sniženju, koja će vas jednako interesirati jer se haljine mogu naći na sniženju od 200 kn! S.Oliver u svojoj ponudi ima kvalitetne haljine koje vam doista mogu trajati sezonama, a da izgledaju kao da su netom kupljene, stoga i ne čude iznosi haljina i koji sežu uglavnom do oko 400 kn dok su one bogatijeg materijala i skuplje.

Haljine iz naše galerije divan su spoj modernog dizajna i klasike koja je izlazi iz mode, sigurni smo da ćete u istoj pronaći onu za neformalne prilike, izlazak s društvom ili poslovni sastanak!