FOTO by Firebox

Dom

Čajoljupci pozor! Dosta je bilo opečenih jezika…

admin 29. travnja 2020.

Predstavljamo pametnu šalicu kojom regulirate temperaturu vašeg napitka

Započeti jutro sa šalicom toplog napitka kultura je koja se njeguje tisućama godina, a Hrvati su brendirani kao narod koji je u stanju ispijati kavu satima.

Uživanje u jutarnjem toplom napitku definira naše raspoloženje kroz cijeli dan i bitno mu je posvetiti vrijeme i pažnju.

Jedan od bitnih faktora koji utječe za postizanje savršene formule za dobro jutro je i temperatura napitka kojeg konzumiramo. Nitko ne voli gubiti dragocjene minute čekajući da mu se čaj ili kava ohlade, a u većini slučajeva priča završava s opeklinom na jeziku.

S druge strane nije nam svejedno kada nam se navedeni napici ohlade i opet moramo gubiti vrijeme kako bismo napravili nove, s temperaturom koja nam odgovara.

Slatki grijač za šalicu koji će vašu kavu uvijek održavati toplom

Neki dan pisali smo o slatkom grijaču, a danas idemo tehnološki par koraka naprijed i predstavljamo vam Ember – pametnu šalicu koja će za vas regulirati savršenu temperaturu napitka.

Bilo da je riječ o kavi ili čaju koje volimo piti tople ili soku kojeg konzumiramo hladnog ova šalica pobrinut će se da u svakom trenutku možete iste ispijati na temperaturi koju ste odredili.

Tu je i aplikacija putem koje kontrolirate svaki aspekt vašeg napitka kako bi on uvijek bio spreman za vas. Samo definirajte temperaturu koju želite i kada je sve spremno šalica vam daje LED signal da se napitak održava na navedenoj temperaturi.

Ovo nije štreberska stvar zbog kojeg će vam se drugi smijati, već pametna stvar koja će vas poštedjeti opečenih jezika i hladne kave.

Ovu pametnu šalicu pronašli smo unutar Firebox web trgovine, dolazi u 2 veličine i dvije boje po cijeni od 99£.