FOTO by Instagram @caffebarfinjak

Zabava

Caffe bar Finjak – bajkovito mjesto za vikend kavu i selfie s BFF!

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Znamo gdje sutra kratimo vrijeme i uživamo u čarima najdražeg kofeinskog napitka!

Jedva smo dočekali otvorenje poznatih lokala u kojima volimo ispijati najdraži kofeinski napitak s omiljenim društvom, pogotovo ako su u pitanju dani u vikendu.

Grad vrvi od in barova, koji osim dobre i kvalitetne usluge s nogu obara i uređenjem interijera i popularnih terasica na kojima bi mogli provoditi dane i noći.

Među njima se ističe jedan od najslikaniji zagrebačkih kafića pod imenom Caffe bar Finjak koji se nalazi u Vlaškoj ulici i dobro je poznat svima.

Smješten je u haustoru jedne zgrade, a svojim umjetničkim i rustikalnim stilom uređenja podsjeća na najpoželjnije svjetske meke u kojima guštamo opuštajući se daleko od gradske buke.

Blage i pastelne nijanse samo su dio onoga što će vas oboriti s nogu prilikom ulaska u ovu modernu bajku inspiriranu čarima starog Zagreba koju je jedan ugledni britanski časopis proglasio kao jednu od najljepših u Europi.

Svake sezone mladi i poduzetan vlasnik priprema nam nešto novo, pa je tako sukladno trenutnom vremenu uredio terasu u proljetno/ljetnom štihu dodajući prikladne dekoracije poput bicikla i šarenog mirisnog cvijeća.

U vrijeme adventa kada prevladavaju božićni ukrasi, najljepša gradska terasa postaje prava oaza radosti i ukrašena je šarenim lampicama koje nam donose pravu magiju u naš grad.

Ideju za savršeni selfie s BFF imate, stoga krenite u akciju već danas!