FOTO by C&A

Moda

C&A traperice sa srcima izazivaju osmijeh na licu!

Viktoria Šafranić 25. siječnja 2022.

Hladne zimske dane kratimo osmišljavanjem proljetnih outfita...

Odbrojavamo dane do završetka siječnja koji traje i traje… Ako i vama plaća sjeda početkom mjeseca, onda je iščekivanje još dražesnije. Za blagdane smo potrošili čitavo bogatstvo i svjesni smo da će nas otplaćivanje poklona pratiti još nekoliko mjeseci, no uvijek se možemo počastiti barem jednom sitnicom.

Mjesec zaljubljenih je idealna prilika da se zaljubimo u nešto. To ne mora nužno biti osoba, već može biti kućni ljubimac, neka dekorativna stvarčica, modni detalj ili odjevni predmet.

Bez obzira jeste li u vezi ili ne, motiv srca svi manje više volimo, a ono što volimo još više su traperice koje iz sezone u sezonu postaju sve popularnije.

Jeans je nešto što nam ne može dosaditi, jedino što se mijenja su krojevi i dizajn. Netko je više sklon skinny trapericama, drugi vole ležernije modele poput mom fit jeansa, a neki pak obožavaju trapezice. Traperice najčešće biramo prema obliku svog tijela jer ne stoji svakome jednako. Netko pak voli više detalja, a drugi minimalizam.

O ukusima se ne raspravlja, no sigurni smo da bi ove traperice sa srcima prigrlile sve pripadnice nježnijeg spola. Nakon tamnog trapera, svi smo se zaželjeli svjetlijeg, kao i motiva koji nas asociraju da je vedrije vrijeme pred nama.

Ove stylish traperice možete nositi uz hoodicu ili pletivo i gležnjače, a kad malo zatopli idealne su uz T-shirt i bijele tenisice, ili za večernji izlazak (spoj za Valentinovo) uz topić i blazer te visoke potpetice.

Njihova cijena iznosi malo manje od 200 kuna, točnije 25.99 eura, a pronaći ih možete na LINKU!