FOTO by C&A

Moda

C&A točkaste haljine pravi su proljetni mamac!

Krešimir Šustić 25. travnja 2020.

Zaronite u čaroban točkasti svijet!

Samo najveće zaljubljenice u modu znaju koliko su uzorci bitni prilikom kupovine savršenih trendy komada. Zato nam je važno pratiti svjetske trendove koji nam svake nove sezone na gradske ulice donesu neke nove varijante i ideje kako da sa stilom iznosimo nešto.

Proljeće je poznato po svojim paletama najvedrijih boja, ali i po cvjetnom uzorku koji je i ove godine veliki hit. No, rame uz rame njemu, nalazi se još jedan koji nam je posebno drag i jednostavno smo ga širom otvorenih ruku prihvatili u našu garderobu.

Riječ je o točkicama koje su zasjele na bezbroj odjevnih predmeta i modnih dodataka u izlozima omiljenih trgovina. Pomalo je vintage, pa nas tako vraća u 50-e godine prošloga stoljeća u kojima je bio vladar u modnom svijetu. Posebno nas raduje kada pronađemo favorite bez kojih je nezamislivo preživjeti toplije vrijeme, a to su najženstvenije krpice, haljine.

Tražeći zanimljive i upadljive modele, završili smo na internet trgovini C&A, te smo se bacili u potragu za ljepoticama koje možemo nositi svakoga dana u raznim prilikama.

Dolaze nam u raznim šarenim tonovima s nezaobilaznim pufastim rukavima i volanima. Volimo ih jer se mogu nositi na tenisice, omiljeni par sandala, a uz sve to su i ugodne i u njima se osjećamo neizmjerno slobodno.

Naših 10 favorita pogledajte u galeriji, a ostatak asortimana na LINKU.