FOTO by C&A

Moda

C&A pončo u 5 izdanja – naš omiljeni jesenski saveznik u odijevanju!

Viktoria Mikulić 17. rujna 2020.

Drugi tjedan ulazimo u najraskošnije godišnje doba koje je nezamislivo bez omiljenog ponča...

Jesen je posebna po mnogočemu, no ako bismo morali izdvojiti samo jednu stvar, onda bi to definitivno bile boje kojima obiluje.

Ponekad nam se čini kao da su mjesta po kojima koračamo nestvarna, ulice su zaokružene neobjašnjivom paletom nijansi koje su ni manje ni više nego dar s neba, jednostavno čudo prirode…

Bez obzira hoće li ova jesen donijeti sa sobom kišne ili sunčane dane, svi želimo biti dio tog pejzaža i u potpunosti se uklopiti.

Brendovi su već pomalo počeli izbacivati nove kolekcije, a mi pomno pratimo svaki novitet kako bismo vam predočili samo ono najbolje.

Jedna od takvih stvarčica definitivno je pončo kojem smo vjerni svake godine. Za razliku od balonera i kožne jakne, pončo samo prebacite preko sebe, u svakom trenutku vas grije i pruža osjećaj ugode.

Taj mekani odjevni komad nekako je najviše prepoznatljiv u kariranog uzorku, koji upotpunjuje kompletan outfit. Štogod odjenuli ispod njega, pončo ostaje u centru pozornosti i onaj najobičniji look pretvara u elegantan.

C&A je lansirao 5 šarmantnih modela koje smo odmah prigrlili, a čiji je lagani materijal stvoren za prijelazno razdoblje.

Oni dolaze u sivoj, bež, smeđoj, bijeloj i crnoj boji koje ćete s lakoćom uklopiti uz bezbroj kombinacija. Uz njih, najljepši par čine gležnjače koje će u narednim tjednima zavladati gradskim asfaltom.

U nastavku donosimo galeriju jesenskih favorita zajedno s njihovim cijenama:

Za sve ljubitelje ponča, više informacija očekuje vas na linku.