FOTO by C&A

Moda

C&A kupaći kostimi ljubav su na prvi pogled!

Viktoria Mikulić 12. svibnja 2022.

Nakon dvodijelnih, u C&A stigli i jednodijelni badići s motivom omiljenih Disney likova!

Kako se zaustaviti sa shoppingiranjem kada nas poznati brendovi svakog tjedna počaste s gomilom šarmantnih noviteta.

Ponekad je teško odlučiti za koju se trgovinu opredijeliti, te što nam je potrebnije, odjeća ili modni dodaci. Svjesni smo da ne možemo baš sve kupiti, stoga danima mozgamo što je isplativije.

Ipak, kada ugledamo neke određene stvarčice, nemoguće je dvoumiti se, već momentalno vadimo karticu i ubrzo izlazimo iz trgovine s punom vrećicom.

Upravo takvo divljenje u nama izazivaju novi C&A kupaći kostimi s motivima najslađeg para, koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Nedavno smo predstavili dvodijelne primjerke, no za sve one koji ipak žele sakriti trbuh i opušteno uživati u ljetnim poslasticama poput voćnih koktela, sladoleda i slično, predlažemo jednodijelni badić.

U ponudi su crvena i crna verzija. Crni kupaći kostim krase bijele točkice kao i obris lica našeg najdražeg cartoon lika, dok je crveni badić ukrašen božanstvenom Minnie koja nosi svoju prepoznatljivu točkastu suknju i mašnicu.

Istodobno trendi, a pomalo i u vintage štihu, ovi će kupaći kostimi biti glavna atrakcija na plaži. Preko njih je dovoljno nabaciti proziran pareo, ali ništa previše kako bi u potpunosti došli do izražaja.

Kombinirajte ih s Adilette natikačama, sunčanim naočalama i slamnatim šeširom.  Njihove cijene iznose 29,99 eura, a naručiti ih možete putem LINKA.