FOTO by C&A

Moda

C&A haljinice za svaki dan ako ste slučajno u potrazi!

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2023.

Modeli u kojima ćete se osjećati opušteno kamo god se uputili…

Iako vrijeme možda nije kompatibilno s trenutnim godišnjim dobom, svaki sunčani dan podsjeti nas da smo već duboko zakoračili u proljeće. Koliko god voljeli gležnjače i svoje pletene kardigane, krajnje je vrijeme da ih pospremimo do iduće zime, a ormar osvježimo s odjevnim komadima kratkih rukava, kao i casual haljinama koje ćemo nositi posvuda.

29.99 €

10 atraktivnih haljina za proljetne i ljetne dane!

59.99 €

Baš kao što svaka žena mora imati jednu crnu haljinu u ormaru, isto tako bi trebala imati i bež model koji će se s lakoćom uklopiti uz sve vaše luckaste cipele i torbice upečatljivih boja. Također, jedna boja koje se nikada ne odričemo tijekom proljetnih dana je tirkizna, jer koliko god volimo klasiku, proljeće je rezervirano da se istaknemo u masi.

45.99 €

Već smo predstavili dovoljno haljina za nadolazeće svečane prigode, a sada je došao trenutak da škicnemo i one za svaki dan, jer će nam upravo te najviše trebati.

C&A nam uvijek donosi odličan izbor, stoga ne čudi što smo upravo na njihovoj web trgovini pronašli modele u kojima ćemo moći obavljati sve dnevne aktivnosti, i da nas njihov kroj neće opterećivati. Od košulja-haljina, modela A kroja, haljina s volanima, onih koje se vežu u struku, zvonolikih haljinica, sigurni smo da ćete pronaći nešto za predstojeće razdoblje ispunjeno sunčevim zrakama.

45.99 €

Bilo da ih nosite uz blok sandale ili obične bijele tenisice, ove haljine su idealne za posao, kavu s prijateljicom, odlazak do trgovine, u šetnju parkom… Ove i još mnoštvo drugih haljina potražite na njihovoj web trgovini!