Moda

C&A haljine donose glamur u kućnu atmosferu!

Viktoria Šafranić 09. travnja 2020.

Boravak u kućnom ambijentu upotpunite jednom od profinjenih haljina...

Najvažniji blagdan je pred nama, no prvi puta ga slavimo u nešto drugačijem ozračju. Iako ovaj dan i inače provodimo s obitelji, ove godine nemamo mogućnost otići na misu, blagoslov košarica i ostale tradicijske sitnice koje mnogi vrednuju.

No to ne znači da u svojoj kućnoj oazi ne možemo imati Uskrs kakav priželjkujemo. Miris kuhane šunkice, divne pisanice i ostale delicije proširit će se našim domom i učiniti ga najdražim mjestom za provođenje ovog blagdana. Također, svi oni koji imaju tu sreću da su im najmiliji nadohvat ruke, sada će još više cijenite te dragocjene trenutke.

Svečani vikend zahtijeva i elegantan dress code i vjerujemo da će mnogi od vas povesti računa o izgledu i odjevnom looku ove nedjelje.

Iako je to najmanje bitno, moramo priznati da se svi bolje osjećamo kada se malo skockamo, osobito kada je pred nama prigoda poput ove.

Blagdanski stol zasigurno ćete ukrasiti božastvenim specijalitetima, a ako i vi želite jednako zasjati, na službenoj C&A stranici pronašli smo 10 stylish haljina koje će odgovarati prilici.

Cvjetni uzorak uvijek je dobrodošao, kao i prugasti modeli kojima se vječno vraćamo.

Uz svijetlo plave nijanse ne možete pogriješiti, a tu je i vibrantna narančasta boja koja taman pristaje uz vedro nebo. Čekirajte cijene: