FOTO by Instagram @pursuitsof_tapushy / C&A / Instagram @tendancehunter

Moda

C&A beretke uz koje će naši lookovi poprimiti dozu pariškog chica

Krešimir Šustić 10. prosinca 2020.

Modeli koje bi odobrila i fashionistica Emily!

Zimske kolekcije koje su zauzele svoja mjesta na policama i vješalicama omiljenih high street trgovina obiluju mnoštvom prigodnih modnih dodataka.

Tako imamo prilike vidjeti razne modele kapa, šalova i rukavica uz koje će svaki izlazak iz kuće biti popraćen cozy stvarčicama i našim osobnim štihom, dobivenim zahvaljujući istima.

Osim klasičnih primjera pokrivala za uši koja su obogaćena coflekima i šarolikim motivima, posebno se ističu popularne francuske kapice, beretke, kao jedan od onih accessoriesa koji nam je potreban.

Elegantne i sofisticirane kapice potječu iz Francuske, jedne od onih država čije su dame modno osviještene i čiji stil pokušavaju iskopirati brojne zaljubljenice u modu.

Kopajući po raznim web shopovima, posebno nas se dojmila ponuda brenda C&A u kojoj smo pronašli veliki broj zanimljivih modela koje bi odobrila i fiktivni lik fashionistice, Emily.

Dolaze u paleti šarenih boja kako bi svojim lookovima otjerali sivilo i tmurno vrijeme te u kombinaciji s biserima, cirkonima i točkicama.

S lakoćom ih možemo spajati u casual kombinacije s pernatim jaknama i teddy bear kaputima, ali i u onim malo svečanijim poslovnim i večernjim kombinacijama uz visoke čizme i haljine.

U nastavku donosimo galeriju fotografija u kojoj možete pronaći pregršt primjeraka koji će definitivno unijeti “ono nešto” u naše zimske modne kombinacije i možda nam osigurati ulogu u spomenutoj seriji.