FOTO by Instagram @juliana_nails_hrvatska / @nailsmiki_ / @leboudoir_dannaaa

Ljepota

Bye bye nude nijanse! Boja lososa preuzima glavnu riječ!

Daria Lovrić 01. rujna 2023.

Zanimljiva alternativa klasičnim bež tonovima za profinjen izgled!

Iako polako izlazimo iz sezone obilježene svijetlim pastelnim nijansama, postoje neke boje koje su postale naši osobni favoriti i nosit ćemo ih tijekom cijele godine.

Jedna od tih neodoljivih nijansi koja dominira u specijaliziranim salonima za njegu i održavanje noktiju je boja lososa, koju mnogi nazivaju i koraljnom ili breskvastom.

Iako postoje nijanse različite dubine i jačine, razlike između njih nisu velike. Boja lososa pruža raznolikost koja je prisutna u gotovo svakoj kolekciji lakova za nokte ove sezone.

Boja lososa je zaista jedinstvena boja koja može obogatiti vaš izgled u bilo koje doba godine. Ona se temelji na nijansama crvenkastog mesa i istovremeno je neutralna i upečatljiva. Za žene koje se možda osjećaju nespremno za jarko upečatljive nijanse, losos nudi zanimljivu alternativu klasičnim bež tonovima.

Tonovi lososa su ženstveni i razigrani, čineći ih izvrsnim izborom koji pruža eleganciju i zanimljivu raznolikost naspram tradicionalnih ružičastih i narančastih nijansi. Ono što je posebno zanimljivo kod ovih tonova jest to da se prilagođavaju svakom tonu kože, tako da ista nijansa lososa može izgledati sasvim različito na različitim rukama.

Uzimajući u obzir tu prilagodljivost i širok spektar tonova, boja lososa je definitivno jedan od najzanimljivijih izbora za njegu noktiju i odgovara svim ženama, bilo da imaju svjetliju, srednju ili tamnu put.

Nadamo se da smo vas inspirirali i da ćete kod sljedećeg posjeta nail salonu izabrati baš popularnu salmon nijansu.