FOTO by Instagram @billieeilish

Poznati

Bye bye neonski zeleni korijen! Pjevačica drastičnom promjenom iznenadila fanove

admin 18. ožujka 2021.

"Izgledaš odlično" - rezime je preko 200,000 komentara oduševljenih pratitelja

Devetnaestogodišnja pjevačica Billie Eilish napravila je drastičnu promjenu i riješila se svog zaštitnog znaka u vidu zeleno crne boje kose.

Pozitivan šok za sve fanove došao je jučer u sklopu videa na kojem “iskače” Billie Eilish u novoj izazovnoj platinasto plavoj boji.

Nedugo zatim objavila je još jednu fotografiju novog izgleda i obje objave dobile su i više no pozitivne komentare.

Još krajem prošle godine Billie se odazvala na prozivke fanova koji su ju molili da promijeni boju kose i imidž, no još tada pjevačica je bila odana svom prepoznatljivom izgledu te sve molbe s razumijevanjem odbacila. 

Jedan dio fanova bili su mišljenja da joj trenutna boja ne stoji i da izgleda jako depresivno, tako da je novi izgled bio pozitivan šok za veliku većinu.

Osim promjene imidža, Billie ne prestaje snimati, pa je tako najavila i novi album koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. “Ova situacija me nije usporila, baš naprotiv, dala mi je motiva da svoje fanove u ovoj situaciji oraspoložim novim hitovima koji će im pomoći u ovim vremenima. Promjene se događaju i moramo ih prihvatiti kakve god one bile, a s dolaskom promjena i ja sam željela nešto promijeniti” – zaključuje pjevačica.