FOTO by Instagram @delphine_reynaud / @the_blond_in / @icones_mode

Moda

Bye bye bijele tenisice! Ove jeseni nosimo Gazelllice u otkačenim jarkim bojama!

Daria Lovrić 08. rujna 2023.

Ružičasta, boja šljive, smaragdno zelena, boja vina, petrolej plava… Koje su vaš favorit?

Tenisice naprosto obožavamo! Nosimo ih tijekom cijele godine i uvijek smo u potrazi za novitetima koje nam serviraju velika imena s modne scene. Jedan od giganata kada je riječ o sportskoj obući i odjeći je adidas, naša omiljena shopping destinacija kada želimo kupiti nove tenisice.

Svatko od nas ima nekoliko pari, od klasičnih bijelih pa sve do onih u pastelnim tonovima i upečatljivim nijansama. Osim sportskih modela, tu su i oni nešto profinjeniji koje nosimo uz lepršave haljinice i jeans suknje.

Adidas Gazellice u otkačenim bojama!

Ipak, ove ćemo jeseni klasične bijele i crne modele zamijeniti jarkim bojama, a adidas kolekcija Gazellica vrvi raznolikim modelima. Šarene Gazellice već su preplavile društvene mreže i osvojile srca fashionistica.

Ako vam u asortimanu još uvijek nedostaje par Gazellica, obavezno škicnite adidas web i pronađite svog favorita. Osim raznolikih modela poput onih klasičnih, preko onih s povišenim potplatom, pa sve do primjeraka s potplatom u smeđoj nijansi, vjerujemo da ne postoji nijansa koje nema, stoga ćete sigurno pronaći par koji odgovara svim vašim kriterijima.

Iako su prve nošene na zatvorenim terenima u 70-ima, ove ljupke antilop tenisice do danas su popularnije nego ikada. Niže u galeriji škicnite naše favorite s cijenama i pronađite inspiraciju: