FOTO by IMDb

Film

„Burning betrayal“ – erotski triler koji neodoljivo podsjeća na Seks/Life seriju ili 50 nijansi sive

Daria Lovrić 06. studenoga 2023.

Jeste li već pogledali ovaj film na Netflixu?

Ponekad vas vaše nesvjesne želje mogu uputiti na istine koje se skrivaju naočigled. Kada Babi (Giovanna Lancellotti), uspješna računovotkinja, sazna da ju je zaručnik varao, bijesna i shrvana počinje ispočetka.

Burning betrayal eroski triler
Burning betrayal eroski triler

Ponovno sjeda na svoj motor i pridružuje se biciklističkom klubu. U međuvremenu, susreće se s Marcom ili, kako ga ona privatno zove, “vrućim sucem” i biva uvučena u burnu aferu. Njezin novi ljubavnik opsjednut je istinom, ali obavijen misterijom.

Burning betrayal eroski triler 1

U režiji Diega Freitasa (Beyond the Universe) i adaptaciji romana “Sue Hecker O Lado Bom de Ser Traída”, brazilski film „Burning Betrayal“ stilski je triler vođen hrabrom seksualnom avanturom, a mnogi ga uspoređuju s filmovima Pedeset nijansi sive ili serijom Seks/Life.

Radnja filma

Babi se ne može otresti divljeg sna koji je sanjala noć prije – opasna i uzbudljiva vožnja motociklom praćena strastvenim susretom s nevjerojatno privlačnim muškarcem koji definitivno nije njezin zaručnik.

Burning betrayal eroski triler 3

Možda je to znak straha od toga da se ne skrasi prerano, međutim ona i Caio već su pet godina u monogamnoj vezi. Ili je Babi barem tako mislila.

Na djevojačkoj večeri Babi otvori dar nepoznatog pošiljatelja koji sadrži fotografije Caiove prevare. U tom trenutku sva ta neobjašnjiva poslovna putovanja dobiju smisao, a Babi slomljenog srca provodi neuobičajenu istragu i otkriva da Caio ima ljubavnicu dvije godine.

Babi i Caio rade zajedno u tvrtki te moraju prisustvovati saslušanju o optužbama za pranje novca. Marco (Leandro Lima) je sudac u slučaju, a Babi se bez grižnje savjesti odluči prepustiti aferi.

Babi kasnije saznaje da su njezine javne seksualne avanture snimljene i da je netko uhodi te da bi joj život mogao biti u opasnosti.

U nastavku škicnite trailer: