FOTO by ABC Live

Poznati

Burna noć! Will Smith dobio Oscara i ošamario Chris Rocka na pozornici!

admin 28. ožujka 2022.

Još jedna večer koja će ući u povijest...

Sinoć, na 94. dodjeli Oscara poznati glumac Will Smith je na pozornici ošamario Chrisa Rocka, nakon što se stand-up komičar našalio na račun glumčeve supruge Jade Pinkett Smith.

“Jada, jedva čekam GI Jane 2”, rekao je, očito misleći na njezinu obrijanu frizuru – koja je rezultat alopecije, stanja gubitka kose.

Smith je izašao na pozornicu i udario Rocka, a nakon što se vratio na svoje sjedalo, povikao je: “Drži ime moje žene podalje od svojih usta.” Kasnije se ispričao na pozornici.

Video by: NBC News

“Želim se ispričati Akademiji. Želim se ispričati svim mojim kolegama nominiranima”, rekao je tijekom emotivnog govora nakon što je dobio Oscara za najboljeg glumca. Zvijezda je dobila prvog Oscara u karijeri za ulogu oca teniskih legendi Venus i Serene Williams u “King Richardu.”

“Umjetnost oponaša život. Izgledam kao ludi otac, baš kao što su rekli za Richarda Williamsa. Ali ljubav će te natjerati da činiš lude stvari.” Rockova se šala odnosila na film GI Jane iz 1997. godine, u kojem je Demi Moore igrala glavnu ulogu s obrijanom glavom.

Komičar je izgledao zapanjeno neposredno nakon incidenta, ali je publici rekao: “To je bila najveća noć u povijesti televizije.” Potom je uručio nagradu za najbolji dokumentarni film, zbog čega je i izašao na pozornicu.