FOTO by IMDb

Film

Bullet Train – uskoro nam dolazi novi film s Brad Pittom

admin 08. lipnja 2022.

Ovo je njegov prvi snimljen film nakon osvojenog Oscara 2020. godine

Ovog ljeta dolazi nam zabavan film nabijen akcijskim scenama s Brad Pittom u glavnoj ulozi. Ovo je njegova prva uloga od osvojenog Oscara 2020. i filma Once Upon a Time in Hollywood.

Bullet train film
Brad Pitt u filmu Bullet Train

Bullet Train film je u kojem Brad Pitt glumi Labybug – nesretnog plaćenog ubojicu koji je, nakon niza turbulentnih misija, odlučio budućim zadacima pristupati smireno i bez nepotrebnih komplikacija.

Brad Pitt u filmu Bullet Train

No, sudbina za njega ima druge planove i uskoro će se naći u Bullet Trainu – najbržem vlaku na svijetu u kojem će se susresti sa svim svojim najgorim neprijateljima. Brad Pitt ima samo jednu misiju – iz vlaka izaći živ!

Brad Pitt u filmu Bullet Train

U filmu još glume Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon i Benito A Martínez Ocasio

Bullet train film
Brad Pitt u filmu Bullet Train

Film se temelji na knjizi Maria Beetle autora Kotara Isake. Scenarij potpisuje Zak Olkewicz. Producenti su Kelly McCormick, David Leitch i Antoine Fuqua.

Unutar trailera možemo vidjeti scene nabijene akcijom i ako mislite da vam treba adrenalinski naboj s jednim od najzgodnijih glumaca ikada onda se veselite s nama datumu izlaska koji je zakazan za početak kolovoza.